Le monde de Nemo Playthrough Xbox Gamecube Ps2 2003 Part 15

2015-06-17 24 Dailymotion

Halála után felesége Korall és a többi fiasítás a támadás után egy Barracuda, bohóchal Marino kell vigyázni egyetlen fiát, Nemo, hátrányos elsorvadt fin. Az ő első nap az iskolában, Marino, aggódó, úgy dönt, hogy kövesse őt alatt iskolai kiránduláson. Hogy bebizonyítsa megéri a barátainak, Nemo úgy dönt, hogy a felszínre úszik, hogy megérintse a titokzatos hajó. Azaz, amikor elrabolja egy búvár.
Marin, aki tehetetlenül a helyszínen, majd rohant a törekvés a csónakot. Sajnos, ez túl gyors, ami nem akadályozza Marin származó keres a fiát. Útban találkozik Dory, a hal-sebész "azonnali memóriazavarok." Azt állítja, hogy látott át a hajót, hogy volna Nemo. De nem volt ideje, hogy vegyenek részt a törekvés az utóbbi, mivel ezek elfogták a banda a cápák, akik szeretnének lenni barátok, a halak által megállás enni, Marin gyorsan megtalálja a maszk búvár, aki elrabolta a fiát, és megpróbálja megfejteni a fenti címre.
Eközben Nemo leszállt egy akvárium, valamint más halak minden versenyen. Ezek közül a Zancle, Gill, is jön az óceán és az álom, hogy visszatérjen. Aznap este, ő találkozót szervezett az akváriumban, hogy ismertesse az új tervet, hogy elkerülje az akváriumból. Az óceánban, Marin és Dory találják magukat körül medúza. Dory csíptek és elveszti eszméletét. Akarta, hogy segítsen neki, Marin elájult viszont.
Az akváriumban, Gill teszi a terv valóra. Megkéri Nemo, hogy blokkolja az akvárium szűrő rendszer egy darab kavics. Nemo sikerül elakadhat a kereket, de nem elég hosszú, és nincs megölték. Gill takarít meg időt.
Amikor Dory és Marin folytatta a fejükben, ezek a kagylók a teknősök kalandos, vezetett egy teknős Crush 150 éves, amelyek miatt nagyon gyorsan Sydney közelében. Minden teremtmény az óceánban éltek, hamar megtanulják a hatalmas bravúrokat Marin készül, hogy megtalálja a fiát. Az új jön egy pelikán repülő Nemo megakadályozzák az apja a keresést. Meglepett és elégedett ezzel az új, Nemo ismét megpróbálja blokkolni a kerekeket, ezúttal sikerrel. Az akvárium most az eltömődés veszélye, a tulajdonos a házat kell tisztítani az akvárium, mint Gill a kezében, és üzembe időközben a halat egy zacskóba az ablakpárkányon. Úszás gyors [érthető], Gill úgy véli, hogy hozza le a táskát az óceánban.
Eközben Marino és Dory sikerül megszökni a gyomrában egy bálna keresztül briliáns ötlet Dory. A következő napon, a meglepetés várja a halak az akváriumban: megtisztítják egy szkenner. Rosszabb, Nemo jön Darla, unokahúga a búvár, ismert kínzó hal. Ahogy arról szól, hogy megöli Nemo, pelikán jelenik Marino és Dory csőrében. A csata alakul, amely után Nemo, Dory és Marin volt a tenger, de belegabalyodik a hálóba egy halászhajó.
Hogy megmentse, Nemo úgy határoz, hogy a net, és ösztönözze a kifogott halak úszni az aljára, ami létre elegendő súlyt a laza háló, Marin, aki nem hajlandó először, mert attól tartanak, hogy elveszítik a fia ismét beleegyezett, hogy bízom benne, és arra ösztönzi a többi hal úszni az aljára. Nemo terv működik, és az összes halat, beleértve Dory, ingyenes.
Vissza a saját szellőrózsa, minden megváltozott, Dory látta a cápák, akik maguk most harmóniában élő hal (bár még mindig félnek), Nemo vissza az iskolába, és Marin több bizalmat a fia.